Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Lia Olguța Vasilescu

Baroneasa Craiovei

Nu ai cum să o uiți pe Olguța nici dacă faci cea mai rea formă de Alzheimer

Fost ministru al muncii în guvernele Dragnea, primar al Craiovei, nevastă de bogătaș. Ba chiar, a ratat la mustață ocazia să-i fie nașă mare lui daddy Dragnea. Împăratul însuși i-a cerut Olguței, public, să-i fie nașă la nunta cu Irinuca. Dar s-a băgat justiția cu japca în povestea lor și le-a pus bețe în roate....

Matematiciana din Bănie, cea care a declarat despre salarii că, "indiferent dacă ele cresc sau scad, tot dublări se numesc", care se recomandă ca fiind pasionată de literatură, a ajuns rapid să facă succes în politica românească, promovată fiind de tribunul Vadim Tudor.

Ascensiunea până de-a dreapta tatălui (Dragnea, desigur) nu e pur întâmplătoare, ei fiind oarecum similari în modul de lucru.

Olguța Vasilescu ajunge în 2012 primar al Craiovei, dar gurile rele zic că a cam făcut pradă printre oamenii de afaceri locali, cumva forțându-i să îi finanțeze campania, altfel vor suferi consecințele. Era vice-președinte PSD și, cum județul Dolj este o feudă a PSD-ului, nu vrea nimeni să riște afacerea.

Prin 2014, tot primărița Olguța a făcut niște combinații dubioase, cu firmele de casă ale primăriei, pe care le-a forțat cumva să refacă niște fațade ca să nu piardă contractele cu primăria. Avea nevoie de un nou mandat de primar și de ce să-l obțină prin muncă dacă merge și prin santaj?

Să nu uităm nici despre marele proiect „Craiova Culturală”...

...care a fost anunțat ca un proiect de căpătâi al primarului, care își dorea din răsputeri să aducă titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, înaintea celorlalte orașe candidate, conduse de dușmanii de la PNL, Cluj și Timișoara. Doar că marele proiect nu a fost decât o fumigenă oltenească, de fapt dovedindu-se o combinație de sifonat niște bani, nimic mai mult. Capitala europeană nu se va întâmpla la Craiova, dar nici banii de pe proiect nu mai sunt de văzut. I-a mâncat Olguța cu praz.

Olguța taie și spânzură în Primăria Craiovei și în administrația locală

Dacă nu ne credeți, întrebați cine este la conducerea RAT Craiova. Nu este o coincidență, este chiar fratele soțului primăriței (adică cumnatul primarului, pe scurt) numit în funcție fără vreo explicație de Olguța Vasilescu și remunerat cu vreo 16.000 de lei pe lună, salariu. Mergeți la Craiova când aveți timp și dați o tură cu tramvaiul, că e mai rău ca la București.

Revenind la Olguța, în 2019 se mărită cu Claudiu Manda, colegul ei de partid încă din tinerețe. Nuntă la care au participat peste 500 de oameni și bineînțeles că a participat Daddy.

După nuntă se mută alături de Manda într-o casă veche, de epocă, pe care au dat vreo 230.000 de euro, adunați din salariile de bugetari și din economii personale.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."