Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Florentin Pandele

Baronul de Voluntari-București

Unul dintre cei mai longevivi primari din țară, Florentin Pandele conduce primăria Voluntari de 20 de ani. De asemenea, acesta este soțul și sforarul primăriței din București.

Scurt istoric politic: PNL → PSD → UNPR → PSD → independent cu incercare de revenire in PSD. Concluzie: Un traseist ordinar, care a schimbat partidul ca pe șosete pentru a ajunge primar

Ca și alti pesediști de frunte, Florentin devine doctor, plagiind. La ce vă așteptați?

Pandele este renumit pentru cele mai șmechere pelerinaje din banii primăriei.

Chiar anul acesta, an electoral, a dat 3,2 milioane de euro pentru "servicii de turism cultural educațional, monahal si balnear". Astfel, datorită gestului său au plecat în excursia monahal balneară nu mai puțin de 1900 de cetățeni. Fidelizarea electoratului din banii noștri...

Pandele l-a angajat fictiv, pe Miron Cozma, liderul minerilor din piața Universității in 1990, la firma Euro Apavol, firmă înființată de primăria Voluntari, Potrivit unor angajați Euro Apavol, la compania publică sunt angajați fictiv aproximativ 180 de persoane din totalul celor 240. Aici au fost angajați fictiv chiar și fotbaliști din echipa de fotbal Voluntari. Șefa Consiliului de Administrație Euro Apavol a fost o perioadă Speranța Clișeru, o apropiată a primarului din Voluntari, fost prefect de București, implicată direct în violențele din Piața Victoriei din 10 august 2018.

Edilul de la Voluntari a înființat și o televiziune din banii primăriei: Metropola TV

Dorina Rusu, membru CNA, a atras atenţia că există riscul ca programele de acolo să se transforme într-o campanie electorală continuă, ceea ce s-a și demonstrat în luna august a acestui an. Într-o hazna totală, Gabriela Firea este invitată la o emisiune la Metropola TV care este doar o campanie electorală mizeră.

Altă bilă neagră pentru Pandele este și clubul de fotbal FC Voluntari, în care a investit cel puțin 11 milioane de euro în ultimii 2 ani din bugetul local. În aceeași bani, Hagi joacă în cupele europene și se bate la campionat în fiecare an, iar Voluntari se bate la retrogradare.

Alt motiv pentru care Pandele este cunoscut, este faptul că a dezvoltat o adevărată pepinieră administrativă la Voluntari, pentru Primăria Capitalei. Există nenumărate exemple cu persoane angajate în administrația Voluntari, ajunse din 2016 încoace, în poziții cheie din administrația capitalei. Un caz concludent este Emanuel Gabriel Butnariu - fost consilier al lui Florentin Pandele - a fost numit director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti, el fiind şi vicepreşedintele PSD Ilfov. Un domeniu delicat, aflat într-o criză acută, este gestionat de un om de-al lui Pandele.

Acesta este inculpat și într-o CERCETARE PENALĂ, PENTRU LOVIRE ȘI VIOLENȚE.

Altă situație cu tentă penală este legată de niște autorizații necurate.

În 15 noiembrie 2005, Gabriel Oprea și Dumitru Bucșaru obțineau o autorizație de construire de la Primăria Voluntari,condusă și atunci și acum de Florentin Pandele. Paradoxal, primarul din Voluntari le dădea celor doi certificat de urbanism nu înainte, ci la două săptămâni după autorizația de construire, adică în 28 noiembrie 2005.

Pandele este asociat cu câteva zeci de afaceri murdare, făcute de primăria Voluntari, dovedind ca este un arhetip al baronismului PSD-ist. Un om cu un plagiat la activ, care conduce un oraș de 20 de ani, fiind implicat doar în afaceri suspecte.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."