Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Răzvan Cuc

zis „avioanele la sol”

Răzvan Cuc ... sună cunoscut, dar nu știi exact de unde să-l iei, nu?

Fost ministru al Transporturilor în regimul Dragnea, fără nici măcar o realizare notabilă în timpul mandatului. Atât de slab, încât a fost gonit de Bădălău de la Giurgiu, din organizație. Da, cam atât de slab!

După ce a fost mare vornic în Giurgiu, despre care am stabilit deja că arată ca după război, acum, domnul Răzvan Cuc este foarte îndrăgostit de Piatra Neamț, oraș despre care vorbește cu idealism. Glorie, măreție, frumusețe, blabla și regret că a ajuns în paragină și captiv în timp. O candidatură care a scuturat zdravăn sacul cu șoareci din PSD-ul local, după cum relatează presa.

Oare nu știe că a fost sub administrarea noului său tătuc, Arsene, în ultimii ani?

Revenind la performanțe. Am spus la început că nu are nici o realizare ca ministru. Am găsit totuși câteva lucruri care să-l recomande.

De exemplu, în calitate de ministru al transporturilor a solicitat conducerii Tarom să țină la sol avioanele care transportau senatori și deputați la București, pentru a vota căderea guvernului Dăncilă. Pentru că el credea că și la Tarom e ca la Giurgiu, unde cuvântul lui Bădălău e lege. A și recunoscut, public, că a fost interesat de numele celor care zburau spre București. Nu i-a ieșit deloc, moțiunea a trecut, guvernul a plecat.

Tot Răzvan Cuc, mânat în luptă de competență și profesionalism, s-a apucat să explice cu subiect și predicat de ce nu avem autostradă de la Pitești la Sibiu: pentru că fix el a sabotat construcția, când era ministru în cabinetul Vioricăi Dăncilă.

Și asta nu e tot, în materie de realizări ale domnului Cuc. Tot din cauza competențelor sale ca ministru, românia trebuie să plătească 50 de milioane de euro despăgubiri, după ce dl Cuc a reziliat abuziv un contract pentru construcția lotului de autostrada Lugoj – Deva. Dacă vă întrebați de ce nu mergem cu mașina pe autostrada de la Sibiu la Nădlac, vă răspunde domnul Cuc.

Dacă vă întrebați de ce nu avem spitale sau grădinițe sau condiții mai bune de trai, iată de ce nu avem, pentru că plătim cu toții prostia unuia. 50 de milioane la un contract, alte sute de milioane la alte contracte, plus ce și-au mai tras alți baroni, aici sunt banii dumneavoastră!

Și dacă tot am deschis subiectul banilor publici, ai contribuabililor, folosiți aiurea, risipiți pe nimic, mai avem ceva interesant, ca realizare a ministrului Cuc. Știind că nu avem șosele pe care să poți merge ca în străinătate, domnul ministru s-a cam plimbat cu elicopterul pe banii noștri. Pentru că a putut din plin, era la putere.

Acum așteaptă nerăbdător să se apuce de șmenuit banii de la Piatra Neamț. Din păcate, orașul ăla e obișnuit cu incompetența și cu mari prăduieli, încă din cele mai vechi timpuri, deci pentru Răzvan Cuc e momentul oportun să facă un pas mare spre titlul la care visează încă de când era în PPDD: baron local.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."