Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Paul Stănescu

abilul baron de Olt

Ai spune că a fost în slujba lui Dragnea, dar e foarte posibil să fi fost invers, având în vedere că Daddy bagă pârnaie și Stănescu se plimbă relaxat prin Olt.

Stănescu a fost președinte al Consiliului Județean Olt timp de opt ani, apoi a ajuns senator, în 2016. Baronul Stănescu este considerat unul dintre ”durii” PSD. Apropo de ce spuneam mai sus, l-a ajutat pe Liviu Dragnea să ajungă președintele PSD, apoi relațiile dintre cei doi s-au răcit. A părut că l-a aruncat sub tren pe mustăcios, dar moșul e mai versat de atât.

E foarte greu să găsești pe cineva din familia Stănescu care să nu fie implicată în politică. Paul Stănescu și-a impus fratele, Alexandru Stănescu, pe listele parlamentare, acesta devenind din 2016 deputat. De asemenea, soția lui Paul Stănescu, Marieta, a ajuns din profesor la Școala Generală Vișina, consilier la Ministerul Educației. 

A ocupat funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării în guvernul Viorica Dăncilă, demisionând în noiembrie 2018, desi in vara lui 2018 era trup și suflet cu “arma la picior” pentru Dragnea.

La Stănescu în CV scrie că a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova. Dar nu spune că a făcut-o la FF, cu metode „tradiționale” în acele vremuri, în timp ce el era tractorist. Pentru cei mai tineri, tractorist era o meserie nobilă, dar dedicată celor certați cu școala.

Mândru de prietenia cu Liviu Dragnea..

"Nu pot să neg că sunt prieten cu președintele Dragnea, ne cunoaștem de foarte mulți ani de zile. Sunt mândru de prietenia cu domnul președinte Dragnea, chiar sunt foarte mândru. Și cu premierul am relații foarte bune", a spus Stănescu în 2017 când a fost numit la Ministerul Dezvoltării. Un discurs demn de un campion național de pupincurism.

În buna tradiție a trădărilor PSD, și el, ca și Dăncilă, Ciolacu sau Firea au întors armele împotriva lui Dragnea de la înălțimea funcțiilor în care au fost cocoțați de marele șef. Mai mult, au continuat ulterior să se trădeze și între ei.

Te umflă râsul să vezi cum, mai nou, Ciolacu și Stănescu, foștii oameni ai lui Dragnea, sunt marii reformatori ai PSD. Poate am crede în reformele lor, dacă n-am ști că tot ce naște din pisica șoareci prinde. Dar ei sunt aceeași lingăi care l-au servit cu credință pe Ponta, au stat drepți în fața lui Dragnea și au slugărit-o pe Viorica.

A, și apropo, "să-i dea Dumnezeu sănătate lui Dragnea", zicea în 2019 Stănescu, dupa arestarea marelui său șef.

Despre cumetrii, dosare, legături cu mafia locală sau scandaluri sexuale demne de epoca de piatră rezumăm mai jos, sperăm să nu se supere prea tare pe noi domnul Stănescu. Dar dacă tot am făcut muncă de documentare, ar fi păcat să nu împărtășim.

Mare rușine la casa Stănescu...

Să începem cu părțile picante ale documentării. Familia lui Paul Stănescu a pățit mare rușine de ordin sexual și familiar, când nora baronului a picat grea! ( gravidă, dar ne exprimăm ca în evul mediu, când se mai pățeau d-astea) cu băiatul lui Alexandru Stănescu, care e fratele lui Paul însuși. Dragostea e ca o râie, te mănâncă și-n casa baronului, dacă te prinde.

Dacă am râs de necazul omului, acum hai să râdem, dacă putem, de necazurile oamenilor din Olt care sunt conduși de Stănescu și camarila lui.

Stănescu și oamenii lui reușeșc de ani de zile să țină în sărăcie extremă un județ care ar avea un potential uriaș, având în vedere deschiderea acestuia la Dunăre, porturile existente și orașele din Olt.

Investiții fictive, cum ar fi bursa de cereale de la Corabia, oameni de bază puși să supravegheze atent dezastrul și prosperitate doar pentru familia baronului și apropiații acesteia.

Ai spune că nu se poate, că are Oltul ghinion, dar e de ajuns să vezi câți bani a supt de la Guvern județul Olt și te lămurești imediat. Județul Olt, ca și celelalte județe din țară conduse de PSD, a avut ghinionul să fie capturat de Stănescu. Că șanse ar avea.

O adevărată mafie construită în Olt...

Nu doar că a șmenuit bani cu căruța de la bugetul de stat, dar au ajuns atât de șmecheri încât au încercat să-și dea propriile legi. Pe scurt, dacă nu ai deținut teren înainte, nu ai voie să cumperi pământ extravilan. Să le rămână lor tot.

Momentan e intangibil, pe lângă acoliții din zona politică, are relații foarte bune cu lumea interlopă și cu mafia din Olt. Ba chiar îi ajută pe aceștia să-și spele banii, devenind astfel oameni de afaceri cinstiți, curați, care contribuie la prosperitatea cetățenilor.

Așa arată un adevărat mafiot modern, care doar din comoditate credem că nu construiește un zid în jurul județului să își declare independența.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."