Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Marcel Ciolacu

Lepra de Buzău

Un fel de Dragnea, doar că mult mai slab...

Până când judecătoria va decide altfel, Ion-Marcel Ciolacu este președintele interimar PSD și președintele Camerei Deputaților. Nea Marcel a fost destul de anonim până în 2012, când a fost ales deputat de Buzău.

La fel ca și Carmen Dan, acesta a terminat dreptul la Universitatea Ecologică, facultate neacreditată la acel moment, cunoscută pentru modul imoral (pe bani adică) prin care se fabrică diplome. Acesta a început studiile în anul 1991 și a terminat Facultatea de Drept în anul 1995 (la 28 de ani), însă facultatea a primit autorizare provizorie abia în mai 1995. În 2003-2004 revine la Universitatea Ecologică sĂ-și completeze CV-ul cu un master.

Pentru că vorbim de studiile lui Ciolacu, nu putem să nu vă amintim faptul că, Ciolacu a fost admis și la Academia SRI, altă fabrică de diplome. În 2013 a intrat la Academia Mihai Viteazul, însă nu a reușit să o termine nici până în ziua de azi, pentru că a fost exmatriculat. Oameni răi, dom'le...

Altfel, de la atâta educație, domnul șeful la PSD o concurează grav pe Viorica la titlul de „proasta României” prin analfabetismul aproape funcțional, bâlbe epice și exprimări dubioase.

Marcel Ciolacu nu a muncit până la 29 de ani conform chiar CV-ului său

Umblă vorba în târgul Buzăului că omul învârtea cârnați. Alții zic că e băiat de bani gata. Nimeni nu știe exact... Primul lui job a fost de consilier local la primăria Buzău, în anul 1996. Toate slujbele sale, cu o mică excepție (consilier juridic la o firmă deținută de primăria Mun. Buzău -> practic tot numit politic) au fost la stat. 1996-2000 consilier local Mun. Buzău, 2000-2004->consilier județean Buzău, 2004-2012->viceprimar Buzău, 2012-2020 deputat de Buzău. Pe scurt, omul e doar un politruc, care toată viața a ocupat funcții publice.

Ca mulți alți PSD-iști, buzoianul este și el un „mare revoluționar”

Inițial a avut titlul de „luptător remarcat pentru fapte deosebite”, însă, la începutul lui 2019 a făcut o cerere pentru a-și actualiza titlul în „luptător cu rol determinant în victoria Revoluției Române”. Diferența dintre cele două titluri este că cel pe care l-a solicitat anul acesta vine la pachet cu o indemnizație lunară de 2.000 de lei. În anii ’90, Ciolacu a primit, în baza titlului de revoluționar, și un hectar de teren pe raza comunei buzoiene Săpoca, pe care ulterior l-a vândut. Problema este că la Buzău, s-a ieșit în stradă abia după căderea regimului.

Ciolacu a fost și vicepremier în guvernul Tudose, fără portofoliu. În acel moment și-a scos din CV doctoratul de la Academia SRI. Profesorul coordonator al doctoratului a fost Gheorghe Teodoru Ștefan, fost rector al Academiei SRI în perioada în care Gabriel Oprea a coordonat binecunoscutele teze de doctorat suspectate de plagiat.

Marcel Ciolacu a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, cu care obişnuia să meargă la pescuit.

A fost numit vicepremier în Guvernul Tudose tocmai pentru a-i transmite lui Dragnea în timp real, toate mişcările din Guvern. Însă Ciolacu și-a trădat prietenul, trecând în barca lui Mihai Tudose, chiar semnând faimoasa scrisoare a disidenților anti-Dragnea.

La fel cum l-a trădat pe Dragnea, acesta a trădat-o apoi și pe Viorica, fiind considerat liderul PSD care a mazilit-o. În aceeași manieră, l-a trădat si pe nașul său (omul care l-a inventat pe politicianul Marcel Ciolacu), Vasile Ion. După mai mulți ani, Vasile Ion a vrut să se înscrie în PNL Buzău și, fiind întrebat de liderii județeni ai acestui partid cum își motivează această opțiune, a răspuns: „Vreau să-l distrug pe Marcel”.

În tinereţe, Ciolacu vâna alături de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism.

Surse din teritoriu ne-au spus că cei doi sunt prieteni buni, ba chiar, sirianul l-ar fi împrumutat pe buzoian cu 200 de milioane de lei vechi la începutul anilor 2000.

Alt scandal care îl are în centru pe liderul social-democrat se întâmpla când acesta era chestor al Camerei Deputaților și l-a binecuvântat cu „băi boule” în sala de plen pe fostul deputat Remus Cernea (tipul ăla care milita pentru drepturile delfinilor). Din cauza prieteniei sale cu Omar Hayssam, în 2015, Ponta i-a retras calitatea de consilier onorific al primului-ministru.

Probleme cu declarația de avere:

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, nu poate justifica aproape un milion de lei. Peste 100.000 de lei i-au apărut abia la începutul anului 2017 în declarația de avere, dar într-un cont deschis în 2003, nemenționat anterior. Iar o sumă de aproape 800.000 de lei din dividende s-a evaporat și nu a fost niciodată declarată de Ciolacu.

Conturile bancare ale deputatului PSD Marcel Ciolacu s-au umplut de bani exact în anul imediat următor unui an cu două campanii electorale: cea pentru locale din primăvara lui 2016 și cea pentru parlamentare din toamna aceluiași an. Coincidență? Nu prea credem...

În concluzie, Ciolacu este un simplu baron de Buzău, împins la conducerea partidului de ceilalți baroni locali, după mazilirea Vioricăi.

Un derbedeu cu studii îndoielnice, ce și-a trădat toți șefii de la partid ascunzându-se sub masca unei persoane neconflictuale.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."