Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Florin Iordache

Ciordache „altă întrebare”

Slugă de prim rang a lui Dragnea, el a fost cel care a încercat primul să-și satisfacă stăpânul și a dat celebra ordonanță 13, care a scos sute de mii de români pe străzi.

În caz că vă întrebați de unde se trage de pământ domnul Iordache, zis și "Ciordache", zis și "Altă întrebare!", aflați că din Caracal! Dragnea a creat dinastia oltenilor la guvern.

A fost, printre altele, ministru al justiției, președinte al camerei deputaților, membru în comisia juridică a guvernului care a făcut tot posibilul să slăbească justiția și dătător de m**e opoziției și populației.

Bineînțeles că este doctor în drept după ce a plagiat

Iată cum un oltean aproape analfabet, cu dreptul terminat târziu, a depus toate eforturile să elimine din lege abuzul în serviciu și să îl scoată pe Dragnea negustor cinstit și să dea legea amnistiei și grațierii. Din fericire, a fost dat afară din guvern la presiunea străzii. Din păcate, a fost înlocuit cu Tudorel Toader, altă scursură pesedistă.

Ca să ne înțelegem, omul nu pare să fi făcut asta pentru bani sau alte avantaje, doar pentru a îl vedea scăpat pe Dragnea. Atât de mult și-a dorit victoria încât a ajuns să-l certe pe Toader că nu dă OUG-uri, doar să-l scape pe Daddy și toată șleahta de golani din PSD. Omul s-a luptat și cu CCR, a făcut toate eforturile posibile ca marele maestru să se bucure de viața liniștită cu Irinuca. Doar că nu i-a ieșit, în viață mai și pierzi.

Ca și un alt ilustru borfaș al PSD-ului, Mihai Tudose, și Florin Iordache lucrează numai cu cash.

A declarat clar că nu are nici un cont bancar, nici pe declarația de avere nu apare nici un cont bancar, deși câștigă aproape 8000 de euro pe lună, împreună cu soția sa. Soție care a lucrat la Înalta Curte de Casație și Justiție și mai apoi a fost notar. Familie de români modești.

Dacă nu a scăpat Dragnea, măcar să mai prăduiască PSD-iștii ceva...

Să nu credeți că odată cu plecarea lui Dragnea la studii aprofundate s-a liniștit Iordache. Nici pe departe.... Simțind oportunitatea unor șpăgi grase de la diverse companii interesate, Ciordache s-a apucat și a inițiat un proiect de lege care elimină interdicția membrilor partidelor politice de a fi numiți în funcții de conducere la ANCOM. Vine povestea cu frecvențele 5G, cum care e interesul? Probabil ăsta este cel mai oribil personaj prezentat pe acest site.

Ne-a trecut glonțul pe lângă ureche! Ciordache, alături de Nicolicea, Nicolae și Toader erau dispuși să ne arunce 70 de ani în urmă, doar să-l scape pe Dragnea de pușcărie. Fără nici o glumă!

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."