Oamenii lui Dragnea - baroni au fost, baroni sunt încă

Claudiu Manda

zis Olguțu' cel discret

Acest individ de la Dolj a fost mereu ca o fantomă. Ba în umbra Olguței, ba pe lângă Dragnea, a survolat mereu prin preajma marilor pramatii fără să se evidențieze cu nimic notabil.

Decât cu banii, marea avere pe care o are și despre care nu știe mai nimeni nimic. Omul fiind foarte bogat își permite extravaganțe la care alții nici nu ar putea visa, cum ar fi sărbătorirea zilei de naștere la Strassbourg, alături de 30 de parlamentari PSD, cărora se pare că le-a plătit el cazare și transport. Exact ca oricare cetățean modest din România.

A mai avut noroc și de nunta din 2019, unde a primit cadou peste 300.000 de euro, cam cât bugetul unui oraș de talia Țăndăreiului, sau a Mizilului. Doar dar de nuntă, de la apropiați și prieteni. Înainte de nuntă și-a cumpărat niște proprietăți, să aibă din ce trăi la bătrânețe. Mai ales un apartament de 250.000 euro în Bruxelles. Aparent are o afinitate pentru orașele astea.

În spatele unui om de carton se află o femeie versată

Se mai remarcă prin două lucruri tânărul prosper politician: a reușit să ducă județul Dolj în sărăcie lucie, alături de mândra sa nevastă, Lia Olguța, fiind mai ocupați să arunce cu acuze spre Ardeal decât să se întrebe ce e de făcut pentru bieții oameni care trăiesc de o zi pe alta în județ.

Tot prin intermediul nevestii a reușit să-și numească fratele director la regia de transport Craiova. Unde a făcut praf și pulbere, au cele mai vechi tramvaie din România, în autobuze plouă și unele iau și foc în mers. O adevărată loterie să mergi cu transportul în comun din Craiova, sub conducerea familiei Manda.

Fantoma lui Dragnea la București

Totuși, este interesantă prezența discretă a lui Manda prin parlament, dar și numirea sa la conducerea comisiei de control a SRI, unde pare că a fost amplasat strategic de marele maestru, cu scopuri bine știute doar de el. Aparent, maestrului nu i-a ieșit pasența, dar Manda a fost și a dat cu subsemnatul pe la DNA, refuzând insă să spună de ce.

Dincolo de prezența lui discretă prin politica românească, pare să fie genul care să nu aibă scrupule și să înainteze ca un silent killer spre cele mai înalte culmi ale politicii. Dacă va fi lăsat, bineînțeles.

Din păcate acest site NU este un pamflet ci o colecție de știri și articole în care se prezintă cumetrii, combinații, manevre, șpăgi și alte asemenea.

Nu de alta, dar unii dintre ei încă jură că merită votul oamenilor, și ar fi păcat să le uităm operele.

Despre marele maestru nici nu mai are rost sa vorbim. S-au scris multe, intre timp s-a dus la facultate si are complet alte activitati zilnice (chiar daca si in calitatea sa de detinut a ramas abonat tot la bani publici). Sa ne uitam la cei ce sunt inca activi si ne vorbesc frumos despre noul si reinventatul PSD. Toți, numai unul și unul...

"când mă fac mare vreau să mă angajez baron la PSD..."